SOALAN LAZIM

Menangi hadiah bernilai RM 10,000 melalui kempen ‘Luggez, Cuti Lebih Senang’

Khas untuk anda, Luggez menyediakan hadiah-hadiah hebat yang anda boleh menangi sekiranya anda membeli voucher Luggez untuk 3 hari ini sahaja!! Pelbagai hadiah menarik untuk dimenangi termasuk telefon pintar Huawei xxx. Bagaimanakah caranya? Hanya beli voucher anda dan anda layak menyertai Hadiah Cabutan Bertuah. Setiap voucher yang dibeli mempunyai no siri tersendiri dan melayakkan anda untuk memenangi hadiah hebat. Jika anda beli lebih dari satu voucher, keberangkalian untuk anda menang adalah lebih tinggi. Sekarang anda dapat menggunakan khidmat Luggez pada harga istimewa dan berpeluang unutk memenangi hadiah bernilai RM 10,000!! Jangan lepaskan peluang!!

Bagaimanakah penggunaan Luggez Easy Luggage Delivery?

Jika anda akan bercuti tahun ini antara didalam atau luar negara melalui KLIA, KLIA2 atau Senai Airport, Luggez akan menguruskan penghantaran bagasi anda dari rumah/hotel/Airbnb ke airport atau dari airport ke rumah/hotel/Airbnb. Best kan?? Mudah, Cepat dan Menyenangkan Percutian Anda !!! Malah, sekiranya ada bercadang ke Jakarta, Seoul, Bangkok, Phuket atau Taipei, hanya letakkan bagasi anda di kaunter Luggez di airport-airport berikut, dan Luggez akan buat penghantaran terus ke hotel yang anda diami.

 

Apa maksudnya? Maksudnya anda tak perlu membawa barang-barang anda yang banyak, Luggez akan uruskan semua penghantaran bagasi anda. Anda boleh terus dengan itinerary percutian anda lebih awal. Bayangkan masa lebih yang anda ada. Tak perlu lagi anda ke hotel dulu untuk letak bagasi kerana Luggez akan hantarnya kemudian. Malah waktu hendak ke airport untuk pulang, anda ada banyak masa lebih untuk shopping atau melawat tempat-tempat lain sebelum balik. Luggez akan datang ke hotel anda dan bagasi anda akan dihantar terus ke airport.

Voucher Luggez? Tapi saya tak pasti bila nak pergi bercuti? 

Anda masih tak pasti tarikh sebenar nak pergi bercuti? Tiada masalah kerana voucher Luggez ini mempunyai tarikh luput selama hampir setahun sehingga 31 Disember 2020. Lama tu. Jadi, tidak rugi anda membelikan sekarang untuk kegunaan tahun ini. Malah, sekiranya anda memang bercadang bercuti ke Jakarta, Seoul, Bangkok, Phuket, Taipei, anda boleh gunakan voucher ini bukan setakat di negara-negara berikut, malah dari rumah anda ke KLIA, KLIA2 atau Senai Airport.

Berapakah harga voucher Luggez?

Harga 1 voucher adalah serendah RM60 (harga diskaun untuk 2 bagasi). Harga biasa adalah RM 170, jadi anda akan menerima diskaun luar biasa sebanyak 65%. Banyak tu!!

 

Setiap negara mempunyai harga istimewa yang berlainan tetapi anda pasti menerima diskaun 65% ke 70%.

Bagaimana cara untuk tebus voucher Luggez?

Ya, selepas anda membeli voucher Luggez, anda akan menerima email beserta PROMO CODE anda sendiri. Anda hanya perlu ke laman web www.luggez.com, untuk tempah tarikh dan waktu untuk bagasi anda diambil atau untuk diletakkan di kaunter airport. Hanya tempah sewaktu anda sudah tahu tarikh percutian. Kerana voucher ini hanya tamat pada 31 Disember, anda tak perlu khuatir tentang tarikh luput voucher diskaun ini.

Dimanakah Luggez beroperasi?

Luggez kini beroperasi di airport-airport seluruh Asia.

  1.    KLIA
  2.    KLIA2
  3.    Senai Airport
  4.    Soekarno Hatta Airport, Jakarta (Terminal 2)
  5.    Soekarno Hatta Airport, Jakarta (Terminal 3) 

6.               Incheon Airport, Seoul (Terminal 1)

7.               Incheon Airport, Seoul (Terminal 2)

8.               Taoyuan Airport, Taipei (Terminal 1) ; bermula March 2020

9.               Taoyuan Airport, Taipei (Terminal 2) ; bermula March 2020

10.            Songshan Airport, Taipei ; bermula March 2020

11.            Bangkok ; bermula March 2020

12.            Phuket ; bermula March 2020

Bilakah perlu lakukan belian voucher Luggez?

Untuk beli voucher Luggez dan mendapat peluang untuk memenangi hadiah bernilai RM 10,000,  pastikan anda melakukan booking  sebelum hari 29hb Februari 2020 sebelum  booking DI TUTUP!